Sad & Good News about my bettas

Minggu nih dah 4 ekor ikan lage aku dah menemui moyan2 mereka.termasuk la ikan laga aku jenis crown tail.sedih wooo.3 betina sekor jantan mati.yang best nyer ikan red coper aku dah dapat anak.tapi aku x taw la bape lame leh tahan telur tuh pasal aku susah nak kuar kan ikan betina dari bekas tuh pasal bekas tuh kecil.sedih gak la kalu anak-anak red cooper tuh dah tiada,aku tgk buble nest die pun macam dah tinggal sikit.isk isk.
nanti aku sambung lagi..
daaaa~